Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία του 68χρονου Παριανού από Ιταλούς τουρίστες

Σε εξέλιξη οι έρευνες για τη δολοφονία του 68χρονου Παριανού από Ιταλούς τουρίστες
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες και η ανακριτική διαδικασία, για τη δολοφονία, δι' ασήμαντον αφορμή, ενός 68χρονου στο νησί της Πάρους, στις 27 Αυγούστου, από Ιταλούς τουρίστες.

Αυτές τις μέρες καταθέτουν μάρτυρες και συγγενείς του θύματος προκειμένου να ολοκληρωθεί η δικογραφία για τους Ιταλούς, οι οποίοι προσπάθησαν μετά το φονικό να διαφύγουν της σύλληψης.

Το χρονικό της δολοφονίας

Ο 68χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στις 27 Αυγούστου έπειτα από τραυματισμό σοβαρό τραυματισμό στο κεφάλι, ύστερα από διαπληκτισμό με Ιταλούς τουρίστες, στη Νάουσα της Πάρου.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο 68χρονος τους έκανε την παρατήρηση, γιατί πέρασαν με το αμάξι και σήκωσαν… σκόνη, τότε οι δύο Ιταλοί ηλικίας 42 και 44 ετών, βγήκαν από το αμάξι και στράφηκαν με ύβρεις και απειλές εναντίον του. Ένας απ’ αυτούς τον έσπρωξε με δύναμη, με αποτέλεσμα ο 68χρονος Παριανός να χτυπήσει σοβαρά στο κεφάλι και να διακομισθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας, ωστόσο οι δυνάμεις του, τον πρόδωσαν και κατέληξε σκορπώντας σε πένθος ένα ολόκληρο νησί.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Ιταλοί προσπάθησαν να φύγουν άμεσα από το νησί με αεροπλάνο ώστε να διαφύγουν στην Ιταλία, ωστόσο η αστυνομία δεν είχε πει το τελευταίο λόγο και τους συνέλαβε στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

Η σχετική ανακοίνωση των Αστυνομικών Αρχών αναφέρει:

Την 26-08-2018 το απόγευμα συνελήφθησαν δύο αλλοδαποί ηλικίας 42 και 44 ετών κατηγορούμενοι για θανάσιμο τραυματισμό 68χρονου ημεδαπού.

Συγκεκριμένα οι δράστες το μεσημέρι της ιδίας ημέρας σε χωριό της Πάρου συνεπλάκησαν με τον 68χρονο, ο οποίος τραυματίσθηκε σοβαρά και διεκομίσθηκε σε Νοσοκομείο των Αθηνών, όπου κατέληξε.

Οι κατηγορούμενοι μετά την πράξη τους αποχώρησαν από το νησί αεροπορικώς και εντοπίσθηκαν στον Αερολιμένα Αθηνών όπου και συνελήφθησαν. Για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του περιστατικού ενεργείται προανάκριση από το Αστυνομικό Τμήμα Πάρου.

Τελευταία ενημέρωση: Τετάρτη, 12 Σεπτεμβρίου 2018, 16:09