«Οι έρευνες στρέφονται προς κάθε κατεύθυνση όσον αφορά στην ανθρωποκτονία του 57χρονου φαρμακοποιού. Οι μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων είναι αντιφατικές. Το θύμα αιφνιδιάστηκε, αφού δέχθηκε ξαφνικά πυροβολισμούς την ώρα που έβγαινε με το αυτοκίνητό του από το γκαράζ, ενώ δεν είχε κατεβάσει το τζάμι της πόρτας του οδηγού».

Αυτά τόνισαν το πρωί της Δευτέρας στο Αθηναϊκό – Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων αστυνομικές πηγές, σχετικά με την πρόοδο των ερευνών για την εξιχνίαση της δολοφονίας του άτυχου άνδρα την ώρα που έφευγε από το σπίτι του, στις 09.35 το πρωί του Σαββάτου, στο Νέο Ψυχικό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σημειώνεται ότι το θύμα δεν είχε απασχολήσει ποτέ τις Αρχές, ενώ η οικογένειά του δήλωσε πως δεν είχε δεχθεί ποτέ απειλές. Παράλληλα, εξετάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που κατέθεσε ότι είδε έναν άγνωστο άνδρα την προηγούμενη ημέρα να παρακολουθεί το σπίτι του φαρμακοποιού.

Σύμφωνα πάντα με τις μαρτυρίες αυτοπτών μαρτύρων, ο δράστης έφυγε πεζή από το σημείο και σε μικρή απόσταση επιβιβάστηκε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε συνεργός του και εξαφανίστηκαν.

Διαβάστε επίσης: Ενέδρα θανάτου στο Ψυχικό

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης