Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της οροφής του 1ου ΓΕΛ Ιωαννίνων

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 19:20
Σε εξέλιξη οι εργασίες αποκατάστασης της οροφής του 1ου ΓΕΛ Ιωαννίνων
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι εργασίες αποκατάστασης της οροφής σε αίθουσα του 1ου Γενικού Λυκείου Ιωαννίνων, καθώς και ο συνολικός έλεγχος των εγκαταστάσεων του σχολείου, μετά την αποκόλληση και πτώση τμήματος του επιχρίσματος.

Σύμφωνα με την ενημέρωση που είχε για το θέμα η υφυπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων Μερόπη Τζούφη, τόσο από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο Παιδείας, όσο και από τη διευθύντρια του σχολείου, το καλοκαίρι στο σχολείο έγιναν όλες οι απαραίτητες εργασίες συντήρησης από τον δήμο Ιωαννιτών. Ωστόσο, σύμφωνα με την ενημέρωση, το συμβάν οφείλεται σε τεχνικές αστοχίες, που ήταν αδύνατο να προβλεφθούν.

Όπως αναφέρει το υπουργείο, οι αρμόδιες τεχνικές υπηρεσίες που εργάζονται για την αποκατάσταση των ζημιών και τον έλεγχο του υπόλοιπου κτιρίου, καθώς και η δημοτική αρχή διαβεβαιώνουν πως εντός των επόμενων ημερών οι μαθητές του σχολείου θα είναι σε θέση να συνεχίσουν απρόσκοπτα τα μαθήματά τους.

Η κ. Τζούφη, από τη μεριά της, επεσήμανε πως το πλέον σημαντικό είναι ότι δεν υπήρξε τραυματισμός μαθητών και εκπαιδευτικών και εξέφρασε την ικανοποίησή της για την άμεση κινητοποίηση όλων των εμπλεκόμενων φορέων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 11 Οκτωβρίου 2018, 19:21