Σε εξέλιξη βρίσκεται μεγάλη επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής σε αγροικία στην Αγία Τριάδα Μώλου στη Φθιώτιδα. Σύμφωνα με πληροφορίες, κλιμάκια της Υπηρεσίας εξετάζουν το σπίτι που φέρεται να είχε ενοικιάσει συνεργός της ομάδας των κακοποιών που εντοπίστηκαν στη Νέα Αγχίαλο Βόλου.

Στην Αντιτρομοκρατική θεωρούν πως ο καταζητούμενος Γ. Πετρακάκος που συνελήφθη σήμερα στον Βόλο έχει σχέση με την συγκεκριμένη οργάνωση που διέπραξε μεταξύ άλλων και την κινηματογραφική ληστεία στο Δίστομο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, λίγο μετά τις 14.00 το μεσημέρι της Πέμπτης ξεκίνησε έρευνα της Αντιτρομοκρατικής στη Ν. Ιωνία για τον εντοπισμό και άλλων μελών της συμμορίας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ., στη γιάφκα στη συμβολή των οδών Καραμπατσάκη και Παπάφη του Βόλου έχουν βρεθεί όπλα.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες του lamiastar.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στόχος της Αντιτρομοκρατικής αποτελεί ο εντοπισμός και η σύλληψη της Πόλας Ρούπα: Οι πληροφορίες που έχουν στα χέρια τους αξιωματικοί της Υπηρεσίας, αναφέρουν πως ο Πετρακάκος την είχε βοηθήσει να ξεφύγει από τους αστυνομικούς και να κρύψει τα ίχνη της.

Μαζί του, στο διαμέρισμα του Βόλου, βρέθηκε και η σύντροφός του, που όπως διαπιστώθηκε τού είχε νοικιάσει το σπίτι με πλαστά στοιχεία και ένας ακόμα άνδρας που δεν είχε απασχολήσει την αστυνομία στο παρελθόν.

Η γυναίκα είναι αδερφή του Τάσου Θεοφίλου, ο οποίος διατηρεί γκαρσονιέρα στη Λαμία που είχε μετατρέψει σε γιάφκα και είχε καταδικαστεί για τη δολοφονία ταξιτζή έξω από τράπεζα της Πάρου τον Αύγουστο του 2012.

Στο σπίτι έχουν βρεθεί όπλα τύπου Καλάσνικοφ και σφαίρες, με τις έρευνες να επεκτείνονται και σε διαμερίσματα της Αθήνας.

Αμέσως μετά τη ληστεία του Διστόμου η Αντιτρομοκρατική είχε κάνει φύλλο και φτερό εξοχική κατοικία της αδερφής του Πετρακάκου κοντά στα Καμένα βούρλα Φθιώτιδας, χωρίς να βρει κάποιο αξιόλογο στοιχείο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης