Ο φόβος για ατυχήματα έχει ενεργοποιήσει το προσωπικό της Τροχαίας Κρήτης το οποίο θα βρίσκεται σε επιφυλακή στην έξοδο του Τριημέρου.

Ήδη έχει ανακοινωθεί ότι θα υπάρχει διαρκή αστυνόμευση κατά μήκος της Εθνικής Οδού με ενισχυμένη παρουσία αστυνομικών σε σημεία όπου σημειώνονται τροχαία ατυχήματα. Παράλληλα, έχει προχωρήσει στην ανακοίνωση των επικίνδυνων σημείων του εθνικού και επαρχιακού οδικού δικτύου της Κρήτης. Συγκεκριμένα:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 Α’ Εθνική Οδός Χανίων Σητείας:
 
104-107 χλμ. (Σίσες ως χωματερή Φόδελε) – Επικίνδυνες συνεχόμενες στροφές – ολισθηρό οδόστρωμα
 
111-112 χλμ (Δ/νση Φόδελε ως πρατήριο υγρών καυσίμων) – Διασταύρωση – είσοδος-έξοδος οχημάτων σε πρατήριο υγρών καυσίμων
 
117-124 χλμ (Διακλάδωση Λυγαριάς ως Παλαιόκαστρο) – επικίνδυνες συνεχόμενες στροφές
 
Σημεία από τα οποία η Εθνικής Οδός διέρχεται από κατοικημένες περιοχές (Μάλια – Χερσόνησος, κλπ)
 
Β’ Εθνική Οδός Ηρακλείου – Φαιστού – Αγίας Γαλήνης
 
Από διασταύρωση Αμπελούζου ως είσοδο Καπαριανών
 
Από Μοίρες ως Τυμπάκι
 
Γ’ Εθνική Οδός Ηρακλείου – Βιάννου:

Από ΒΙ.ΠΕ. Ηρακλείου ως Δ/νση Πεζών-Πύργου-Βιάννου
 
Παράλληλα, τονίζεται ότι σε όλη τη διάρκεια κυκλοφορίας στις Εθνικές οδούς πρέπει να υπάρχει συμμόρφωση των οδηγών με την προβλεπόμενη ταχύτητα, όπως αυτή ορίζεται κάθε φορά από τα σχετικά σήματα κυκλοφορίας.

Επιπλέον, καθημερινά θα λειτουργεί όλο το 24ωρο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο που φέρει το ραντάρ για βεβαίωση επικίνδυνων παραβάσεων και ταχύτητας ενώ όλα τα συνεργεία ελέγχων που θα κινούνται στο Εθνικό Δίκτυο, θα είναι εφοδιασμένα με συσκευές μέτρησης οινοπνεύματος.

ΠΗΓΗ: cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης