Σε «καλό δρόμο» η λειτουργία των νοσοκομείων στα Χανιά

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 19:19
Σε «καλό δρόμο» η λειτουργία των νοσοκομείων στα Χανιά
Ικανοποιημένος από τη λειτουργία των νοσοκομείων της Κρήτης εμφανίσθηκε ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας, κ. Νίκος Πολύζος, μετά το τέλος σύσκεψης των διοικητών των νοσοκομείων του νησιού, που πραγματοποιήθηκε στα Χανιά.

«Τα νοσοκομεία της Κρήτης και όλης της Ελλάδας έχουν κάνει μια τεράστια προσπάθεια τους τελευταίους τρεις μήνες για να καλύψουν το χαμένο έδαφος των τελευταίων τριών χρόνων. Νομίζω είμαστε σε καλό δρόμο αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν χρειαζόμαστε και άλλα πράγματα. Είναι σε συνεχή παρακολούθηση, οι συναντήσεις θα επαναλαμβάνονται κάθε μήνα», τόνισε σε δηλώσεις αμέσως μετά τη σύσκεψη ο κ. Πολύζος.

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Υγείας αναφέρθηκε και στις προσπάθειες που γίνονται ώστε να πέσει το κόστος της προμήθειας των υλικών από τα νοσοκομεία.

«Όλα τα υλικά αγοράζονται στην καλύτερη ποιότητα, στην καλύτερη δυνατή τιμή. Και πιστέψτε με ότι οι τιμές έχουν πέσει κατά 20% χωρίς να πέσει η ποιότητα. Καμιά έκπτωση στην ποιότητα, καμιά. Έκπτωση στις τιμές, όμως, πιστεύω ότι συμφωνείτε πως χρειάζεται», επεσήμανε.Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 19:19