Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Πεταλιού

Σε κατάσταση σοκ βρίσκεται η νεαρή οδοντίατρος που δέχτηκε σεξουαλική επίθεση στο Πεδίον του Άρεως το βράδυ της Τετάρτης. Ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας που ανέλαβε την υπόθεση της 25χρονης μίλησε στο zougla.gr για την κατάσταση υγείας της κοπέλας και για όσα του εξιστόρησε όταν συναντήθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως επιβεβαίωσε ο κ. Σούρας, ο νεαρός άνδρας ο οποίος επιτέθηκε στην 25χρονη είχε ακάλυπτο το πρόσωπό του, ενώ αναφερόμενος στο περιστατικό εξήγησε πως πρόκειται «καθαρά για απόπειρα βιασμού που έγινε σε μια πολυσύχναστη περιοχή». «Οι εγκληματίες είναι πλέον αδίστακτοι» τόνισε ο κ. Σούρας.

«Η κοπέλα όταν τη συνάντησα ήταν σοκαρισμένη αλλά έδειξε ψυχική δύναμη και θέλει να το πολεμήσει» είπε και πρόσθεσε ότι «όσο δύναμη είχε για τον απωθήσει, τόσο δύναμη θα βρει για να το ξεπεράσει».

Ακούστε όσα δήλωσε ο ψυχίατρος, Δημήτρης Σούρας στο zougla.gr:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η οδοντίατρος, η οποία εργάζεται στην κλινική του Ταμείου Υγείας και Πρόνοιας Υπαλλήλων της Εθνικής Τράπεζας, έφευγε από το νοσοκομείο, κατευθυνόμενη προς το σπίτι της, πεζή. Λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ της Τετάρτης άγνωστος άνδρας με ακάλυπτο το πρόσωπο του την πλησίασε από πίσω και με την απειλή μαχαιριού και την ακινητοποιήσε. Εν συνεχεία της έβγαλε το εσώρουχο και επιχείρησε να τη βιάσει. Όταν εκείνη αντιστάθηκε, ο δράστης την τραυμάτισε με το μαχαίρι σε όλο της το σώμα. 

Η γυναίκα κατάφερε να διαφύγει αφού τον χτύπησε, ενώ εκείνος απομακρύνθηκε με μοτοσικλέτα μεγάλου κυβισμού που οδηγούσε συνεργός του.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης