Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ - Συγκλόνισε ο γιος του

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 16:03
Σε κλίμα οδύνης το τελευταίο αντίο στον Γιώργο Καραϊβάζ - Συγκλόνισε ο γιος του

Το τελευταίο αντίο είπαν σήμερα συγγενείς, φίλοι και γνωστοί στον δημοσιογράφο Γιώργο Καραϊβάζ. Η κηδεία του τελέστηκε στην Καλλίφυτο, ένα χωριό λίγα χιλιόμετρα μακριά από την πόλη της Δράμας.

Η Δραμινή γη, εδώ όπου γεννήθηκε και μεγάλωσε ο αδικοχαμένος δημοσιογράφος, τον υποδέχτηκε στα σπλάχνα της μέσα σε κλίμα οδύνης και πένθους.

Η οικογένειά του, η σύζυγος και ο γιός του, η αδερφή του που ήρθε από το εξωτερικό για την κηδεία και η μητέρα του, η οποία ζει μόνιμα στην Καλλίφυτο, καθώς και συγγενείς και φίλοι, είπαν το τελευταίο αντίο στο δικό τους άνθρωπο, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τόσο άδικα, από τις σφαίρες των δολοφόνων του, έξω από το σπίτι του στην Αθήνα.

O γιος του Γιώργου Καραϊβάζ συγκλόνησε μιλώντας για το πόσο μεγαλόψυχος ήταν ο πατέρας του, για την καλοσύνη που τον διέκρινε προσθέτοντας πως «ο πατέρας μου αγαπούσε το καλό φαγητό, τη ζωή, την καλοπέραση και τους ανθρώπους και πιστεύω ότι θα συγχωρούσε και τους δολοφόνους του αν μπορούσε».

Φωτογραφία από το vradini.gr

Η Καλλίφυτος, το χωριό του Γιώργου Καραϊβάζ, ήταν ο τόπος καταγωγής του που τον αγαπούσε ιδιαίτερα και το έδειχνε συνέχεια, είτε με φωτογραφίες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, είτε με αναφορές στις τηλεοπτικές του εμφανίσεις, είτε με τις επισκέψεις του.

Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε, παρουσία του Σεβασμιοτάτου Μητροπολίτη Δράμας κ. Παύλου, από το εξωκκλήσι της Ζωοδόχου Πηγής, το οποίο βρίσκεται έξω από το χωριό, μέσα στη φύση.

Φωτογραφία από το vradini.gr

Πρόσωπο ιδιαίτερα αγαπητό στην τοπική κοινωνία, ο Γιώργος Καραϊβάζ αποτελούσε για τους κατοίκους του χωριού το καμάρι τους. 

Δείτε φωτογραφίες από τον ιστότοπο ergasia-press.gr

 

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 11 Απριλίου 2021, 18:39