Στη Μ.Ε.Θ. του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Λάρισας νοσηλεύεται σε κωματώδη κατάσταση, με πολλαπλά κατάγματα στο κρανίο, ένας 36χρονος Βολιώτης, ο οποίος το πρωί της Κυριακής, γύρω στις 07.25 και στην προσπάθειά του να μπει στην οδό Φερών από την οδό Παγασών -μέσω της μεγάλης αριστερής στροφής που ενώνει τις δύο οδούς στη συνοικία των Παλαιών Βόλου- εχασε τον έλεγχο του δικύκλου του, το οποίο στη συνέχεια ανετράπη.

Από διερχόμενο οδηγό ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ και η Τροχαία Βόλου, σημαίνοντας συναγερμός στους θάλαμους επιχειρήσεων των υπηρεσιών. Ο 36χρονος διεκομίστη άμεσα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου διαπιστώθηκε η σοβαρότητα της κατάστασής του και η αναγκαιότητα νοσηλείας του στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας. Δεδομένης της πληρότητας στη Μονάδα, αποφασίστηκε η άμεση μεταφορά του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Λάρισας, όπου τελικώς μεταφέρθηκε διασωληνομένος από ασθενοφόρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο 36χρονος, που οδηγούσε δίκυκλο μικρού κυβισμού, είχε καταναλώσει αλκοόλ και δεν φορούσε προστατευτικό κράνος. Διενέργεια για τα ακριβή αίτια του ατυχήματος διενεργεί το Τμήμα Τροχαίας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας.

Πηγή: e-volos.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης