Σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονος μετά από πτώση στο κενό

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 22 Απριλίου 2012, 11:08
Σε κρίσιμη κατάσταση 27χρονος μετά από πτώση στο κενό
Μάχη για να κρατηθεί στη ζωή δίνει ένας 27χρονος από το χωριό Διάσελα των Κρεστένων, μετά από πτώση που είχε από μεγάλο ύψος.

Ο νεαρός, σύμφωνα με πληροφορίες του ilialive.gr, επιστρέφοντας από την νυχτερινή διασκέδαση τα ξημερώματα του Σαββάτου, έκανε στάση μαζί με φίλους σε γνωστό αρτοποιείο της περιοχής προκειμένου να αγοράσει μια τυρόπιτα.

Η κεντρική πόρτα του αρτοποιείου όμως ήταν κλειστή εκείνη την ώρα, με τον αρτοποιό να εργάζεται για την παραγωγή της ημέρας. Έτσι ο 27χρονος σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες επιχείρησε να προσεγγίσει από την πίσω πόρτα. Η πίσω πλευρά του κτιρίου απέχει από το έδαφος περίπου τέσσερα μέτρα.

Ο 27χρονος σε κάποιο σημείο πιθανόν παραπάτησε και έπεσε στο κενό. Δυστυχώς για αυτόν χτύπησε στο κεφάλι σοβαρά. Άμεσα οι φίλοι του έσπευσαν να τον βοηθήσουν και με ασθενοφόρο μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο του Πύργου.

Η κρισιμότητα της κατάστασής του έκανε τους γιατρούς να αποφασίσουν την άμεση διακομιδή του στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου, όπου και νοσηλεύεται σε πολύ κρίσιμη κατάσταση και υποστηρίζεται μηχανικά.

Επιμέλεια: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 22 Απριλίου 2012, 11:13