Γυναικολόγος, ο μοναδικός της Καρπάθου, εδώ και 13 μήνες βρίσκεται σε άδεια.

Μάλιστα, όπως δήλωσε στη zougla.gr, έχει σκοπό να λείψει από το πόστο του για άλλους 15 μήνες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο γιατρός αρχικά έκανε χρήση της άδειας ανατροφής τέκνου που δικαιούταν και μετά το πέρας των 9 μηνών, πήρε εκ νέου άδεια, άνευ αποδοχών αυτή τη φορά, την οποία συνεχίζει μέχρι και σήμερα.

Όλα αυτά λίγα μόνο εικοσιτετράωρα μετά το τραγικό περιστατικό που είχε ως αποτέλεσμα μια 40χρονη τουρίστρια να χάσει τα δίδυμα που κυοφορούσε.


Τηλ. επικοινωνία: Αλέξανδρος Καμαρότος, Διευθυντής Κέντρου Υγείας Καρπάθου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η 40χρονη πήγε στο Κέντρο Υγείας του νησιού με αιμορραγία. Γυναικολόγος υπήρχε, αλλά μόνο στα χαρτιά. Έτσι, ειδοποιήθηκε το Κέντρο Επιχειρήσεων του ΕΚΑΒ, ωστόσο η άτυχη γυναίκα έχασε το ένα έμβρυο πριν την απογείωση από το αεροδρόμιο της Καρπάθου και το δεύτερο κατά τη διάρκεια της πτήσης.


Τηλ. επικοινωνία: Αλέξανδρος Καμαρότος, Διευθυντής Κέντρου Υγείας Καρπάθου

Αντικαταστάτης του γιατρού δεν υπάρχει για να καλύψει τη θέση και οι κάτοικοι μετά τον άδικο χαμό των διδύμων είναι αγανακτισμένοι.

Μάλιστα, όπως καταγγέλλουν τοπικοί φορείς ο συγκεκριμένος γυναικολόγος, παρά το γεγονός ότι είναι διορισμένος στο Κέντρο Υγείας Καρπάθου, 2 μέρες μετά το περιστατικό, τον είδαν να εργάζεται στο νοσοκομείο της Ρόδου, με το οποίο έχει συνεργασία.

Η zougla.gr επικοινώνησε με τον γιατρό, ο οποίος μας δήλωσε χαρακτηριστικά: «Δικαιούμαι άλλους 15 μήνες άνευ αποδοχών και σκοπεύω να τους πάρω. Αντιμετωπίζω πολλά προβλήματα με τους υπεύθυνους του Κέντρου Υγείας Καρπάθου».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης