Zougla newsroom

Ολοκληρώθηκε αργά το μεσημέρι η νεκροτομή στο πτώμα του 69χρονου ιδιοκτήτη ξενοδοχείου από τη Σαντορίνη ο οποίος βρέθηκε απανθρακωμένος στη ρεσεψιόν της επιχείρησής του. Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή, δεν υπήρχαν εμφανείς κακώσεις, ενώ μεγάλο εμπόδιο είναι η πλήρης απανθράκωση. «Δεν έχει μείνει σχεδόν τίποτα που να μπορεί να μας βοηθήσει στις έρευνές μας» λέει στη zougla.gr αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ωστόσο οι έρευνες δεν έχουν σταματήσει. Το κλιμάκιο των αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών θα παραμείνει και τις επόμενες μέρες στο κοσμοπολίτικο νησί καθώς υπάρχουν ακόμη στοιχεία που πρέπει να ερευνηθούν. Οι κηλίδες που είχαν βρεθεί στον χώρο του ξενοδοχείου επιβεβαιώθηκε ότι ήταν αίματος αλλά μένει να διαπιστωθεί σε ποιον ανήκουν, στο θύμα ή στον δράστη. «Αυτή τη στιγμή το ποσοστό αυτοκτονίας ή ατυχήματος είναι εξαιρετικά χαμηλό και πρέπει να αντιμετωπίσουμε την υπόθεση σαν να πρόκειται για ανθρωποκτονία. Επίσης δεν φαίνεται να λείπει κάποιο πολύτιμο αντικείμενο ή χρήματα» λέει αστυνομικός της Ασφάλειας Αττικής που συμμετέχει στις έρευνες μαζί με το Τμήμα Ασφαλείας Σαντορίνης. 

Στον χώρο του ξενοδοχείου δεν λειτουργούσαν κάμερες και γι΄ αυτόν τον λόγο οι αστυνομικοί θα προσπαθήσουν να βρουν οπτικό υλικό από τη γύρω περιοχή. «Το γεγονός ότι πρόκειται για νησί που αυτή την εποχή δεν έχει πολύ κόσμο όπως, π.χ. το καλοκαίρι αλλά και ότι ξέρουμε πότε ο 69χρονος τυλίχθηκε στις φλόγες είναι στοιχεία που μας διευκολύνουν» λέει αστυνομικός που ασχολείται με την υπόθεση.

Οι διωκτικές αρχές θα πάρουν καταθέσεις από τα συγγενικά του πρόσωπα αλλά και από περιοίκους που ενδεχομένως να άκουσαν ή να είδαν κάτι που θα βοηθήσει στις έρευνές τους. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης