Η ειδική δωσιδικία που ακολουθείται για τους δημάρχους ήταν αυτή που γλίτωσε τον Δήμαρχο Στυλίδας, Απόστολο Γκλέτσο, από το αυτόφωρο και τον έστειλε να δικαστεί σε τακτική δικάσιμο στο Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων της Λαμίας.

Ήδη, από τον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λαμίας, κ. Θεολογίτη, διατάχθηκε η ολοκλήρωση της δικογραφίας για τη σημερινή επιχείρηση του δημάρχου της Στυλίδας να ανοίξει παραδρόμους στην εθνική οδό κοντά στα διόδια της Πελασγίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από την ώρα που αποχώρησαν τα μηχανήματα του δήμου της Στυλίδας από το συγκεκριμένο σημείο, πάντως, συνεργεία της εταιρίας στην οποία έχει παραχωρηθεί η εκμετάλλευση της εθνικής οδού από τις Ράχες μέχρι το Κλειδί Ημαθίας έβαλαν πάλι τα προστατευτικά στηθαία και απέκλεισαν το ενδεχόμενο να χρησιμοποιηθούν για πρόσβαση στην εθνική οδό οι αγροτικοί δρόμοι.

Με ανακοίνωσή του, ο Απόστολος Γκλέτσος έχει καλέσει όλους τους κατοίκους της περιοχής σε συγκέντρωση, στις 08:00 το πρωί της Τρίτης, λίγο πριν από τα διόδια της Πελασγίας «για την οριστική λύση στο πρόβλημα διέλευσης των οχημάτων από τα διόδια».

Μετά την ανακοίνωση αυτή, ο αστυνομικός διευθυντής Φθιώτιδας, κ. Κυριαζόπουλος, εξέδωσε απόφαση με την οποία, με την πρόφαση των προσωρινών κυκλοφοριακών ρυθμίσεων για έργα συντήρησης στον αυτοκινητόδρομο, επιβάλλει τμηματικό τοπικό αποκλεισμό στη Λωρίδα Έκτακτης Ανάγκης (ΛΕΑ) στο τμήμα της εθνικής οδού από τις Ράχες έως τα όρια της Φθιώτιδας με τη Μαγνησία, αλλά και στα δύο ρεύματα κυκλοφορίας, και μάλιστα η συγκεκριμένη απόφαση εφαρμόζεται άμεσα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Γεια σου, ρε Απόστολε…!, Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2011, 15:03

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης