Μια πρωτότυπη συνεργασία έρχεται να ταράξει τα νερά στην εγχώρια παραγωγή τροφίμων. Πρόκειται για τη συνεργασία της βιομηχανίας τροφίμων Μύλοι Καπλανίδη με τον καθηγητή του τμήματος Βιοχημείας-Βιοτεχνολογίας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα που γέννησε το περίφημο κέικ Feed-Back.

Το κέικ, που έχει λάβει τη “σφραγίδα” της παγκόσμιας πατέντας και θα αρχίσει να πωλείται στις αρχές του επόμενου μήνα, βοηθά στην αποκατάσταση του οργανισμού μετά την προπόνηση ή έπειτα από μία κοπιαστική και κουραστική μέρα. Συγκεκριμένα συντελεί στην αύξηση της απόδοσης και στη μείωση της μυϊκής καταστροφής. Η αρχή στην οποία στηρίζονται οι παραπάνω ερευνητικές εργασίες είναι η ικανότητα επανασύνθεσης του μυϊκού γλυκογόνου μετά την άσκηση, το οποίο θεωρείται βασικό καύσιμο κατά τη διάρκειά της.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το προϊόν που κατασκευάστηκε μετά από πολυετείς μελέτες και είναι επιστημονικά ελεγμένο, σε πρώτη φάση θα διατεθεί σε φαρμακεία, καταστήματα ειδών ειδικής και υγιεινής διατροφής, αλλά και σε επιλεγμένα σουπερμάρκετ. Πρώτος αγοραστής του προϊόντος δεν θα είναι άλλος από τον ίδιο τον αμερικανικό στρατό, που έχει ενδιαφερθεί να αγοράσει όλη την ετήσια παραγωγή!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης