Σέρρες: Αναζητούν κρυμμένο θησαυρό στη Σκοπιά του Δήμου Νέας Ζίχνης

Πρώτη καταχώρηση: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, 03:20
Σέρρες: Αναζητούν κρυμμένο θησαυρό στη Σκοπιά του Δήμου Νέας Ζίχνης

Κρυμμένο θησαυρό και μάλιστα με νόμιμο τρόπο θα αναζητήσει ομάδα σύγχρονων Ιντιάνα Τζόουνς στο χωριό Σκοπιά του Δήμου Νέας Ζίχνης.

Σύμφωνα με το epilogestv, το προσεχές διάστημα αναμένεται να ξεκινήσουν την έρευνα με γεωτρύπανα και ειδικές κάμερες. Οι ενδιαφερόμενοι που θα πραγματοποιήσουν την ανασκαφή θα τηρήσουν όλες τις νόμιμες διαδικασίες.

Στο πρόσφατο δημοτικό συμβούλιο του Δήμου Νέας Ζίχνης ένα από τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν η έγκριση άδειας σε εταιρεία η οποία ζητά να πραγματοποιήσει ανασκαφή για αναζήτηση κρυμμένου θησαυρού σε περιοχή της Σκοπιάς.

Μάλιστα επί της ουσίας πρόκειται για μια παλαιότερη ανασκαφή που είχε γίνει πριν μερικά χρόνια καθώς οι ενδιαφερόμενοι δεν το βάζουν κάτω και συνεχίζουν να τον αναζητούν και αυτή τη φορά επιστρέφουν με κάμερες και γεωτρύπανα.

Σύμφωνα με τον δήμαρχο Παντελή Μπόζη που μίλησε για το θέμα αυτό στο Epiloges, θα τηρηθούν όλες οι νόμιμες διαδικασίες και με την παρουσία όλων των εμπλεκόμενων υπηρεσιών. Έτσι αναμένεται σε σύντομο χρονικό διάστημα να ξεκινήσουν οι ανασκαφές.

 

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 5 Σεπτεμβρίου 2022, 03:29