Χρυσαφικά αξίας 80.000 ευρώ έκλεψε 15χρονη από κοσμηματοπωλείο των Σερρών, ακολουθώντας τις οδηγίες του 39χρονου πατέρα της.

Οι δυο τους συνελήφθησαν μετά από αστυνομική κινητοποίηση, αλλά τα κλοπιμαία φαίνεται πως έχουν πωληθεί ήδη, έναντι 20.000 ευρώ, σε άγνωστο άτομο στη Θεσσαλονίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, το μεσημέρι της Τετάρτης η 15χρονη μπήκε στο κοσμηματοπωλείο, παριστάνοντας την πελάτισσα και χωρίς να γίνει αντιληπτή από τον ιδιοκτήτη, αφαίρεσε μία υφασμάτινη θήκη με χρυσές αλυσίδες. Στη συνέχεια παρέδωσε τα κοσμήματα στον πατέρα της, ο οποίος την περίμενε σε κοντινή απόσταση και εξαφανίστηκαν. Ένα 24ωρο αργότερα, όμως, εντοπίστηκαν σε περιοχές των Σερρών και συνελήφθησαν.

Ο 39χρονος, που είναι Ρομά, φέρεται να εμπλέκεται σε κλοπές που εξιχνιάστηκαν πρόσφατα από τις Αστυνομικές Αρχές των Σερρών.

Οι έρευνες συνεχίζονται για τον εντοπισμό των κλεμμένων κοσμημάτων, αλλά και για την ταυτοποίηση του άγνωστου που τα παρέλαβε, αφού σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: ΑΜΠΕ

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης