Σέρρες: Οι «καθαρές και ευδιάκριτες πινακίδες σήμανσης» σώζουν ζωές

Πρώτη καταχώρηση: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, 23:30
Σέρρες: Οι «καθαρές και ευδιάκριτες πινακίδες σήμανσης» σώζουν ζωές
Δράση για τον καθαρισμό των πινακίδων σήμανσης, διοργανώνει την Δευτέρα 20 Μαρτίου και συγκεκριμένα στις 12.00 το μεσημέρι, ο Δήμος Σερρών στα πλαίσια της «10ης Πανελλαδικής Εβδομάδας Οδικής Ασφάλειας».

Στη δράση, όπως έχει γίνει γνωστό, θα συμμετέχουν το Τμήμα Πολιτισμού Αθλητισμού και Νέας Γενιάς, το Τμήμα Περιβάλλοντος και το Τμήμα Κυκλοφοριακού Σχεδιασμού του Δήμου Σερρών σε συνεργασία με την Τροχαία Σερρών, τη δευτεροβάθμια Εκπ/ση Ν. Σερρών και το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς».

Πενήντα μαθητές από το 4ο ΓΕΛ Σερρών αλλά και το 2ο ΕΠΑΛ Σερρών θα εκπαιδευτούν από συνεργάτες του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας «Πάνος Μυλωνάς» στην αφαίρεση σπρέι, αυτοκόλλητων  από πινακίδες σήμανσης που δημιουργούν κινδύνους σε οδηγούς και πεζούς.

Στόχος της εν λόγω κινητοποίησης είναι η ευαισθητοποίηση, η ενημέρωση της σχολικής κοινότητας και των αυριανών ενεργών πολιτών για την οδική ασφάλεια. Οι «καθαρές και ευδιάκριτες πινακίδες σήμανσης» σώζουν ζωές επιτρέποντας σε όλους μας να αντιδρούμε έγκαιρα και σωστά.

Τελευταία ενημέρωση: Κυριακή, 19 Μαρτίου 2017, 23:30