Σέρρες: Συλλήψεις για την κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων

Σέρρες: Συλλήψεις για την κυκλοφορία πλαστών χαρτονομισμάτων
Στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Σερρών οδηγήθηκαν σήμερα ένας 60χρονος, μία 25χρονη και ένας 32χρονος, με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων χαρτονομισμάτων στην αγορά των Σερρών.

Από την έρευνα της αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών προέκυψε ότι η 25χρονη είχε προμηθευτεί τρία πλαστά χαρτονομίσματα φερόμενης ονομαστικής αξίας των 200 ευρώ το καθένα, από τον 60χρονο μέσω του 32χρονου φίλου της και με το ένα προέβη σε συναλλαγή με μία 53χρονη που διατηρεί περίπτερο στο κέντρο της πόλης των Σερρών. Στη συνέχεια προέβη μέσω ΑΤΜ στην κατάθεση των άλλων δυο σε προσωπικό της τραπεζικό λογαριασμό σε ιδιωτική τράπεζα.

Από την κατάθεση της 32χρονης έγιναν γνωστά τα στοιχεία της στην αστυνομία με συνέπεια να συλληφθεί και να ξετυλιχθεί το κουβάρι της απάτης των πλαστών χαρτονομισμάτων και των συνεργών της.

Οι έρευνες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Σερρών συνεχίζονται. Οι τρεις συλληφθέντες αφέθηκαν το απόγευμα ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους, ενώ πρόκειται να δικαστούν με την κατηγορία της κυκλοφορίας παραχαραγμένων νομισμάτων.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 28 Δεκεμβρίου 2012, 18:17