Στα ίχνη των δύο ληστών με κουκούλες που χθες το απόγευμα εισέβαλαν σε σούπερ μάρκετ στην Καισαριανή, άδειασαν τρία ταμεία και στη συνέχεια πυροβόλησαν πολίτη τραυματίζοντάς τον στο πόδι βρίσκονται οι αστυνομικοί της Ασφάλειας. 

Σύμφωνα με πληροφορίες, εικάζεται ότι πρόκειται για σεσημασμένους κακοποιούς που έχουν γίνει ο φόβος και ο τρόμος των μίνι μάρκετ της Αττικής και δεν διστάζουν να τραβήξουν πιστόλι για να διευκολύνουν τη διαφυγή τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αρχές έχουν στη διάθεσή τους βίντεο στο οποίο καταγράφονται καρέ καρέ η εισβολή στον χώρο του μίνι μάρκετ και οι κινήσεις των δραστών. Πάντως, λόγω του γεγονότος ότι οι ληστές φορούσαν full face, το έργο της αναγνώρισής τους είναι πιο δύσκολο για τους αστυνομικούς, οι οποίοι επίσης ψάχνουν οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί στην περιοχή με την ελπίδα ότι θα καταφέρουν να χαρτογραφήσουν το δρομολόγιο των δύο δραστών.

Τέλος εξετάζουν παρόμοιες ληστείες που έχουν διαπραχθεί τους τελευταίους μήνες για να βρουν κοινά χαρακτηριστικά που θα τους επιτρέψουν να ταυτοποιήσουν τους δύο ληστές.

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης