Μόλις μισή ώρα διήρκησε η σφοδρή κακοκαιρία που έπληξε το μεσημέρι της Παρασκευής τη Θεσσαλονίκη, όμως τα προβλήματα που προκλήθηκαν ήταν σοβαρά.

Οι δρόμοι μετατράπηκαν σε ποτάμια, οι υπόνομοι άνοιξαν από τη μεγάλη ποσότητα νερού και τουλάχιστον τρία δέντρα έπεσαν στην ανατολική πλευρά της πόλης. 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

Μάλιστα, ένας διανομέας παρασύρθηκε από τα νερά στην οδό Ρήγα Φεραίου στις Συκιές. Ο εν λόγω δρόμος είχε μετατραπεί σε ορμητικό χείμαρρο. Ο διανομέας προσπάθησε να κρατήσει όρθιο το δίκυκλό του και παράλληλα να διασχίσει την οδό, ωστόσο από ένα σημείο και μετά έχασε την ισορροπία του και τα νερά τον παρέσυραν για μερικά μέτρα. Ευτυχώς, στη συνέχεια κατάφερε να σηκωθεί, ωστόσο το δίκυκλο συνέχισε να είναι έρμαιο των ορμητικών νερών, για λίγο ακόμα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο από το συμβάν, που δημοσίευσε πολίτης στο Facebook:

 

Παράλληλα, λίγο μετά τη μια το μεσημέρι, κεραυνός έπεσε σε σκεπή μονοκατοικίας, στην περιοχή της Νέας Μηχανιώνας. Αμέσως ξέσπασε φωτιά και έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας. Συγκεκριμένα, στο σημείο έφτασαν και έσβησαν τις φλόγες τρία οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας με οχτώ πυροσβέστες.

Από το περιστατικό δεν προκλήθηκαν τραυματισμοί, παρά μόνο υλικές ζημιές στο οίκημα.

Σύμφωνα με ενημέρωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, έπεσαν επίσης τρία δέντρα στην ανατολική πλευρά της πόλης. Κλιμάκια της Πυροσβεστικής και του δήμου έφτασαν στα σημεία για να κόψουν και να απομακρύνουν τα δέντρα.

 

Βίντεο/Φωτογραφίες: thestival.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης