Την παλαιότερη εν λειτουργία καφετέρια στην παραλία του Βόλου σφράγισαν οι εφοριακοί, οι οποίοι παριστάνοντας τους τουρίστες εμφανίστηκαν την Παρασκευή στην πόλη και διενήργησαν δεκάδες ελέγχους σε καταστήματα εστίασης, για την έκδοση αποδείξεων και την ύπαρξη μηχανημάτων POS.

Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ, με βερμούδες, μπλουζάκια, σαγιονάρες και σακίδια, οι εφοριακοί επισκέπτονταν τα καταστήματα προσποιούμενοι τους πελάτες και αιφνιδιάζοντας τους ιδιοκτήτες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η «παρέα» των τουριστών-εφοριακών το βράδυ του Σαββάτου πήγε στην καφετέρια στην παραλία του Βόλου, κάθισε και παρήγγειλε στον σερβιτόρο, που πήγε για την παραγγελία, αλλά λίγη ώρα αργότερα κι αφού είχαν δει τι συμβαίνει, χωρίς να προκαλέσουν υποψίες, αποκάλυψαν την πραγματική τους ταυτότητα και προχώρησαν σε έλεγχο στα τραπεζάκια.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι βρέθηκαν σχεδόν 30 τραπεζάκια χωρίς απόδειξη και ο πέλεκυς έπεσε βαρύς, με πρόστιμο 10.000 ευρώ και 48ωρο λουκέτο στην καφετέρια. Το λουκέτο και η σφράγιση του καταστήματος έγιναν χθες το απόγευμα.

Η καφετέρια θα παραμείνει κλειστή έως και τις 16.00 το απόγευμα της Τρίτης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως έγινε γνωστό, οι εφοριακοί επέβαλαν πρόστιμα και σε άλλα μαγαζιά του Βόλου για μη έκδοση αποδείξεων, όπως τσιπουράδικα, καφετέριες και μπαρ.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης