Ευχάριστα νέα και χαμόγελα αισιοδοξίας σκορπούν οι εξελίξεις για τον μικρό Παναγιώτη από τα Χανιά, ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας και πρέπει να υποβληθεί σε επέμβαση.

Η ιστορία του φαίνεται πως συγκίνησε τον κόσμο και μέσα σε λίγες ημέρες συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό, όπως ανακοίνωσε σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης ιδιαίτερα συγκινημένη η μητέρα του.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μητέρα του Χρύσα Τζογανίδη, ευχαριστεί τον κόσμο για την άμεση ανταπόκριση και όπως τονίζει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

«Συγχαρητήρια σε όλους εσάς, σε 5 ημέρες φτάσαμε το στόχο μας!!!

ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ! Μας βοηθήσατε να μπορούμε να πληρώσουμε το χειρουργείο του παιδιού μας! Ένα χειρουργείο εξαιρετικά δύσκολο και το ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΕΊΤΑΙ ΣΕ ΌΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΆΔΑ!!! Στις 10 Νοεμβρίου αναχωρούμε! Γιατί εσείς μας βοηθήσατε!!! Θα σας ενημερώνουμε για το κάθε βήμα μας!!!
Στις 12 Νοεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το χειρουργείο όπου θα είναι πολύωρο, θα σας ενημερώσουμε πως πήγε ! Οι κουμπαράδες μπορούν την Τετάρτη να ανοιχτούν αν κ εσείς το επιθυμείτε, διαφορετικά μπορείτε κ αύριο! Το αφήνουμε στην δική σας κρίση!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το χειρουργείο, οι γιατροί, η κλινική… Χαρην την δική σας βοήθεια, βγήκε το χρέος!! Σας χιλιοευχαριστούμε!! Δεν ξέρουμε αν είναι αρκετό, ένα ευχαριστώ. Σας ευχαριστούμε πάρα πολύ! ΔΙΑΔΩΣΤΕ το μήνυμα ».

Πηγή: cretapost.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης