Απίστευτο κι όμως αληθινό! Κάτοικοι συνοικιών στην Πάτρα να κάνουν έρανο για να «πλακοστρώσουν» πλατείες! Η ανακοίνωση του Συλλόγου «ο Άγιος Παντελεήμων» , είναι ενδεικτική για όσα συμβαίνουν. Όπως αναφέρουν, ο Σύλλογος ήρθε σε επαφή με τον αρμόδιο αντιδήμαρχο για να πληροφορηθούν για ποιο λόγο σταμάτησαν οι εργασίες της πλατείας «Ελλήνων Συνθετών». Ο κ. Σιγαλός δήλωσε πως… τελείωσαν οι λευκές καρέ πλάκες και ότι ο Δήμος λόγω των οικονομικών προβλημάτων που αντιμετωπίζει εξαιτίας γραφειοκρατικών προβλημάτων, της Τρόικας, των περικοπών που έχει κάνει η κυβέρνηση αλλά και των οφειλών προς τον Δήμο, αδυνατεί να διενεργήσει δημοπρασία για να προμηθευτεί τα υπόλοιπα 165 τετραγωνικά μέτρα που λείπουν, το κόστος των οποίων είναι 1.031 ευρώ.

Έτσι ο Σύλλογος προκειμένου να ολοκληρωθούν οι εργασίες, μετά από σχετική πρόταση του Προέδρου του Παναγιώτη Γιαννόπουλου, αποφάσισε από τα πενιχρά οικονομικά του να δώσει 500 ευρώ και για τα υπόλοιπα να γίνει έρανος μεταξύ των συνοικιών! Μάλιστα, το προηγούμενο Σαββατοκύριακο μέλη του Συλλόγου πέρασαν από τα σπίτια της συνοικίας και έκαναν έρανο.Έδιναν και απόδειξη σε όποιον προσέφερε χρηματικό ποσό ώστε να είναι απολύτως νόμιμοι.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως δήλωσε στον «Κόσμο» ο κ. Γιαννόπουλος ο Σύλλογος τα κατάφερε! Συγκέντρωσε το ποσό που απαιτείτο και πλέον από την Τρίτη ξεκινούν οι εργασίες πλακόστρωσης!

Πηγή video: dete
Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης