Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ κατά της κινητικότητας

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, 12:30
Συγκέντρωση ΑΔΕΔΥ κατά της κινητικότητας
Με πλακάτ στα χέρια και φωνάζοντας συνθήματα κατά της κινητικότητας στο Δημόσιο παρέμειναν για αρκετή ώρα έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης μέλη της ΑΔΕΔΥ, πριν αποχωρήσουν από το σημείο και κατευθυνθούν προς την πλατεία Συντάγματος.

Περίπου 300 με 400 εργαζόμενοι σε διάφορους τομείς του ευρύτερου και στενού Δημόσιο Τομέα κάλεσαν τον αρμόδιο υπουργό να μην προχωρήσει στην εφαρμογή του προγράμματος κινητικότητας, το οποίο, όπως λένε, θα οδηγήσει στην ανεργία χιλιάδες συναδέλφους του.

Έξω από το υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης βρίσκονταν παρατεταγμένοι άνδρες των ΜΑΤ με τέσσερις κλούβες.


Λόγω συγκέντρωσης της ΑΔΕΔΥ, παρέμειναν κλειστοί για αρκετή ώρα ορισμένοι βασικοί οδικοί άξονες στο κέντρο της Αθήνας, με αποτέλεσμα να προκληθούν κυκλοφοριακά προβλήματα. Ειδικότερα, κλειστή μέχρι και τις 12.30 το μεσημέρι ήταν η Λεωφ. Αμαλίας από την Ξενοφώντος μέχρι την αρχή της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας.

Υπενθυμίζεται πως η ΑΔΕΔΥ έχει κηρύξει σήμερα 24ωρη παναττική κινητοποίηση ενάντια «στη σφαγιαστική πολιτική των έμμεσων και άμεσων, παράνομων και αντισυνταγματικών απολύσεων χιλιάδων υπαλλήλων που υλοποιεί η Κυβέρνηση».
Φωτογραφίες:

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 2 Αυγούστου 2013, 12:54