Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εφοριακούς την Παρασκευή

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 15:49
Συγκέντρωση διαμαρτυρίας από εφοριακούς την Παρασκευή
Συγκέντρωση πραγματοποιούν έξω από το υπουργείο Οικονομικών, αύριο το πρωί στις 7, οι εργαζόμενοι στις εφορίες, διαμαρτυρόμενοι για τις απολύσεις στις φορολογικές υπηρεσίες.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες τους θα τεθούν σε καθεστώς διαθεσιμότητας, σε πρώτη φάση οι 400 καθαρίστριες των εφοριών, και υποστηρίζουν ότι θα έρθει και νέο «κύμα» απολύσεων.

Σε σχετική τους ανακοίνωση, αναφέρουν τα εξής:

«Τη συνέχιση των δυναμικών κινητοποιήσεων που οργανώνει η Ομοσπονδία Εφοριακών την Παρασκευή 23.8.2013 στις 7 π.μ., στο Υπουργείο Οικονομικών (Καραγ. Σερβίας 10) για την επόμενη περίοδο, συμβολίζει η συγκέντρωση.

Οι κινητοποιήσεις θα συνεχιστούν το επόμενο διάστημα, σε συντονισμό με το σύνολο των Ομοσπονδιών του Υπουργείου και με την ΑΔΕΔΥ.

Οι εφοριακοί δεν θα δεχτούμε ούτε μία απόλυση, θα υπερασπιστούμε το δημόσιο χαρακτήρα των φορολογικών υπηρεσιών και φυσικά το αυτονόητο, δηλαδή, τις λίγες θέσεις εργασίας που έχουν απομείνει στο Υπουργείο, συγκριτικά με τις μεγάλες ανάγκες, για την αύξηση των φορολογικών εσόδων και την πάταξη της φοροδιαφυγής. Τις μόνες λύσεις για την έξοδο της χώρας μας από τα δεσμά των ξένων και ντόπιων Τροϊκανών».


Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013, 15:49