Με κινητοποίηση «υποδέχτηκαν» τον Κινέζο και τον Έλληνα πρωθυπουργό στο Ηράκλειο, μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, αντιεξουσιαστές, μέλη της ΕΛΜΕ, απολυμένοι και υπό διαθεσιμότητα εργαζόμενοι. Παράλληλα και ο ΣΥΡΙΖΑ Ηρακλείου εξέδωσε σκληρή ανακοίνωση για το ταξίδι των δύο πρωθυπουργών στην Κρήτη και μιλά για…ξεπούλημα του εθνικού πλούτου!

Η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τις 10.00 το πρωί, στην πλατεία Ελευθερίας, ενώ λόγω της καθυστέρησης οι συγκεντρωμένοι διαμαρτυρήθηκαν με την άφιξη των δύο πρωθυπουργών, περίπου στις 11.30.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Με προστατευτικά κιγκλιδώματα, όμοια με αυτά που χρησιμοποιούνται … τελευταία στις παρελάσεις, αποκλείστηκε η πλατεία Ελευθερίας, ενώ ισχυρή είναι η αστυνομική παρουσία.

Λίγο πριν τις 12.00 ωστόσο αντιπροσωπεία των διαδηλωτών αποτελούμενη από τους κ.κ. Ρούσσο Κυπριωτάκη, Σωκράτη Βαρδάκη και Γιάννη Βρέντζο διαπραγματεύτηκαν με τον επικεφαλής των αστυνομικών προκειμένου να τους επιτραπεί να περάσουν και να επιδώσουν στον Κινέζο πρωθυπουργό ψήφισμα κατά της υδρόλυσης των χημικών της Συρίας στη Μεσόγειο.

Πηγή:cretalive.gr

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε ακόμη: Διαμαρτυρία στο Σύνταγμα για τις διώξεις μελών της «Φάλουν Ντάφα»
Πρώτη καταχώρηση: Τετάρτη, 18 Ιουνίου 2014, 19:31

Επιμέλεια: Σωτήρης Σκουλούδς

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης