Συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 18:15
Συγκέντρωση στο Σύνταγμα με σύνθημα «Δεν εκβιαζόμαστε»
Συγκέντρωση υπέρ των θέσεων της κυβέρνησης στις διαπραγματεύσεις με τους Ευρωπαίους εταίρους πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης στην πλατεία Συντάγματος.

Κάλεσμα συμμετοχής απηύθυναν χρήστες του Facebook, διαμηνύοντας: «Δεν εκβιαζόμαστε. Δεν υποκύπτουμε. Δεν φοβόμαστε. Δεν κάνουμε πίσω. Νικάμε».

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της συγκέντρωσης η Λ. Αμαλίας παρέμεινε κλειστή.





















«Το βράδυ της Τετάρτης 4/2 ο αρχιτραπεζίτης Ντράγκι επέλεξε να παίξει το παιχνίδι της Μέρκελ ξανά και να εκβιάσει τον ελληνικό λαό και τη νέα ελληνική κυβέρνηση. Δεν πρόκειται να υποκύψουμε ξανά στον εκβιασμό» αναφέρεται στη σελίδα που δημιουργήθηκε στο Facebook και τονίζεται:

«Ούτε εμείς που τα τελευταία πέντε χρόνια ζούμε υπό το ζυγό των μνημονίων, ούτε η κυβέρνηση Τσίπρα που ανέλαβε πριν λίγες μέρες και τιμά την εντολή που της έδωσε ο ελληνικός λαός. Δεν μας φοβίζει κανένας. Η Δημοκρατία μίλησε και κανείς δεν έχει το δικαίωμα να μην την ακούσει».

«Κατεβαίνουμε στο Σύνταγμα και τις άλλες πλατείες της χώρας την Πέμπτη 5/2 στις 18.00 και όσες άλλες μέρες χρειαστεί, για να στείλουμε το μήνυμα σε όσους νομίζουν ότι μας έχουν στο χέρι, ότι κάτι δεν έχουν καταλάβει καλά» επισημαίνουν και, καταλήγοντας, υπογραμμίζουν:

«Η εποχή του γονατισμένης Ελλάδας και των υπάκουων κυβερνήσεων, τελείωσε. Στηρίζουμε την αμετακίνητη στάση της κυβέρνησης μας. Στέλνουμε την αλληλεγγύη μας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης που περιμένουν από την Ελλάδα να στείλει το μήνυμα της αξιοπρέπειας και του τερματισμού της λιτότητας».

Διαβάστε επίσης:

«Τέλος ο εκβιασμός» λένε πολίτες στη Θεσσαλονίκη, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 19:03

«Τέλος στη λιτότητα» ζήτησαν οι κάτοικοι της Πάτρας, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 22:27

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 5 Φεβρουαρίου 2015, 23:07