Συλλαλητήριο στην Αθήνα πραγματοποιούν σήμερα, Σάββατο οι συνταξιούχοι όλης της χώρας, δίνοντας δυναμικό «παρών» στο αγωνιστικό κάλεσμα που απηύθυναν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις ΙΚΑ – OAEE – Δημοσίου – ΠΟΣΕ ΟΑΕΕ – ΕΛΤΑ – ΟΣΕ – ΝΑΤ – ΠΣΣ Δικηγόρων – ΠΕΤΟΜ ΤΕΕ.

Με τη συγκέντρωση στην πλατεία Κλαυθμώνος στις 12.30 μ.μ. και την πορεία στο Μέγαρο Μαξίμου που θα ακολουθήσει, με σύνθημα «Διεκδικούμε ό,τι μας έχει αφαιρεθεί!», οι συνταξιούχοι κλιμακώνουν τον αγώνα τους ενάντια στην αντιασφαλιστική επίθεση διαρκείας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ταυτόχρονα, με τον αγώνα τους δίνουν απάντηση στους ελιγμούς της κυβέρνησης, η οποία διαφημίζει τη μη περικοπή της «προσωπικής διαφοράς», την ίδια στιγμή που κρατά ατόφιες όλες τις προηγούμενες περικοπές καθώς και τον νόμο – λαιμητόμο του Κατρούγκαλου, με τις τεράστιες μειώσεις που επιφέρει στους νέους συνταξιούχους.

Στην κινητοποίηση καλεί και η Πανελλήνια Ένωση Αποστράτων Πυροσβεστικού Σώματος, ενώ το πανελλαδικό συλλαλητήριο στηρίζει και το Εργατικό Κέντρο Πειραιά.

Σύμφωνα με πληροφορίες τουλάχιστον 90 λεωφορεία έχουν δρομολογηθεί πανελλαδικά για τη μεταφορά των συνταξιούχων στην Αθήνα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης