Φωτορεπορτάζ: Νίκος Χριστοφάκης

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από το Υπουργείο Εργασίας πραγματοποιεί αυτήν την ώρα ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπορικής Τράπεζας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση:

Με τη συγκέντρωση στο Υπουργείο Εργασίας και τη μεγαλειώδη πορεία της 14ης Μαΐου 2019, σε Σταδίου-Σύνταγμα-Μέγαρο Μαξίμου, πάνω από 1.800 συνταξιούχοι  της Εμπορικής Τράπεζας, διατρανώσαμε ότι είμαστε αγωνιστικά παρόντες μέχρι την δικαίωσή μας για την αποκατάσταση των συντάξεών μας, μετά τις περικοπές που υποστήκαμε με τον επανυπολογισμό με το ν. 4387/2016, παρά τις υψηλότατες ασφαλιστικές εισφορές που καταβάλαμε στο ΤΕΑΠΕΤΕ.

Οι 10.000 οικογένειες των συνταξιούχων της Εμπορικής απαιτούν να δοθεί τώρα επίσημη πολιτική απάντηση και να υπάρξει Κυβερνητική παρέμβαση για άμεση λύση και αποκατάσταση της κατάφωρης αδικίας σε βάρος μας, μετά  τον επανυπολογισμό των συντάξεων του τ. ΕΤΑΤ και των επικουρικών συντάξεων ΕΤΕΑ  και τ. ΕΤΑΤ.

Συνεχίζουμε τις κινητοποιήσεις μας για τις δραματικές περικοπές στις συντάξεις μας με νέα μεγάλη συγκέντρωση την Τρίτη 4 Ιουνίου 2019 στις 12:00 στο Υπουργείο Εργασίας – Κοινωνικής Ασφάλισης, Σταδίου 29, Αθήνα.

Να μη λείψει κανείς! Οι συνταξιούχοι της Εμπορικής δεν σκύβουν το κεφάλι. Απαιτούν και αγωνίζονται!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης