Ρεπορτάζ: Σωτήρης Σκουλούδης

Περίπου 300 υποστηρικτές της Χρυσής Αυγής συγκεντρώθηκαν επί της Λεωφ. Βασιλίσσης Σοφίας, μπροστά στην πλαϊνή είσοδο της Βουλής. Ακολούθησε σύντομη πορεία προς το μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η συγκέντρωση διαμαρτυρίας ξεκίνησε στις 19.00 το απόγευμα στη σκιά των πρωινών εφόδων της αστυνομίας σε σπίτια στελεχών της Χρυσής Αυγής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αυτοί είναι εγκληματίες που φέραν τα Μνημόνια και τις αυτοκτονίες», ήταν ένα από τα συνθήματα που ακούστηκαν, με τους διαδηλωτές να δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στην οικονομική πολιτική της κυβέρνησης και τις οδυνηρές επιπτώσεις της στην καθημερινότητα των Ελλήνων πολιτών.

Στο σημείο βρέθηκαν δύο κλούβες των ΜΑΤ. Οι διαδηλωτές φώναξαν μεταξύ άλλων υβριστικά συνθήματα κατά των πολιτικών και του πρωθυπουργού, εκφράζοντας παράλληλα την υποστήριξή τους στην πολιτική του κόμματός τους.

Η έντονη παρουσία της αστυνομίας μπροστά στην είσοδο του Κοινοβουλίου προκάλεσε τη δυσαρέσκεια των διαδηλωτών, χωρίς ωστόσο να προκληθεί κάποιο σοβαρό επεισόδιο. Η συγκέντρωση διαλύθηκε λίγο πριν τις 21.00 το βράδυ.

Διαβάστε επίσης:
Έφοδος στη Χρυσή Αυγή, Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 5 Δεκεμβρίου 2013, 10:47

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης