Συγκέντρωση τροφίμων και υποδημάτων στην Πάτρα

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, 03:04
  Συγκέντρωση τροφίμων και υποδημάτων στην Πάτρα
Οι «Πολίτες Εν Δράσει» αποφάσισαν να βοηθήσουν όσους συμπολίτες μας το έχουν ανάγκη συγκεντρώνοντας παπούτσια και τρόφιμα.

Διαβάστε την σχετική ανακοίνωση:
«Ο Τομέας Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και Ανθρωπιστικών Δράσεων των συλλόγων αποφάσισε εν όψει των ημερών του Πάσχα να συμβάλλει στην ανακούφιση των συμπολιτών μας που υποφέρουν μη έχοντας βασικά είδη διαβίωσης. Για το λόγο αυτό, ζητάμε για ακόμη μια φορά την ευγενική σας συνεισφορά στα παρακάτω είδη:

Είδη υπόδησης: Αντρικά και παιδικά (για αγόρια και κορίτσια) παπούτσια, τα οποία θα δοθούν στην Ιματιοθήκη του Δήμου, ώστε να διατεθούν σε όσους τα έχουν ανάγκη
Τρόφιμα: Διάφορα βασικά είδη διατροφής και κυρίως γάλα και λάδι, τα οποία θα δοθούν στην Τράπεζα Τροφίμων και θα διατεθούν στις περίπου 1.200 οικογένειες της Πάτρας (άνεργες, πολύτεκνες, με προβλήματα υγείας και άλλες που έχουν ανάγκη)
’’Η Τράπεζα Τροφίμων ιδρύθηκε το 1999 και από τότε συμβάλλει στην εξασφάλιση βασικών ειδών διατροφής στον ολοένα αυξανόμενο αριθμό οικογενειών που έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με το Δήμο και τη Μητρόπολη. Επιπλέον, εξασφαλίζει σε καθημερινή βάση, την κατ’ οίκον προσφορά φαγητού σε ανήμπορα μοναχικά άτομα.’’

ΟΣΟΙ ΑΠΟ ΕΣΑΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ, ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ
ΔΙΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΑ (έστω και 1 ευρώ)

ΕΜΕΙΣ ΔΕΣΜΕΥΟΜΑΣΤΕ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΥΤΑ ΕΙΔΗ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΣΕ ΧΑΜΗΛΕΣ ΤΙΜΕΣ

Όσοι ενδιαφέρονται μπορούν να παραδίδουν τα είδη στο φαρμακείο της Λαμπρινής Λυμπερτάδου Ρήγα Φεραίου 110-112 (2610.272827) μέρες και ώρες λειτουργίας από Δευτέρα 2 Απριλίου έως Μ. Πέμπτη 12 Απριλίου».

Επιμέλεια: Μίτση Σκέντζου

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 30 Μαρτίου 2012, 03:09