Συγκεντρώσεις υπό βροχή στο κέντρο της Αθήνας

Συγκεντρώσεις υπό βροχή στο κέντρο της Αθήνας
Υπό καταρρακτώδη βροχή  συγκεντρώθηκαν  τα μέλη του Κομμουνιστικού Κόμματος Ελλάδας (ΚΚΕ) στην Ομόνοια και του ΣΥΡΙΖΑ στα Προπύλαια.

Συντονιστείτε στο web zougla radio για να δείτε τις εξελίξεις...Λόγω της βροχής περίπου 150 μέλη του ΣΥΡΙΖΑ συγκεντρώθηκαν στη στοά της Κοραή για να προστατευτούν από τη βροχή. Στον αντίποδα, τα μέλη του ΚΚΕ  που συγκεντρώθηκαν στην Ομόνοια υπολογίζονται περί τις 3000,ενώ κατευθύνθηκαν προς την πλατεία Συντάγματος. Περίπου στις 18.15 μίλησε στους συγκεντρωμένους η γενική γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα. Επίσης, γύρω στα 60 με 70 μέλη της ΑΝΤΑΡΣΥΑ πραγματοποιήσαν προσυγκέντρωση κι ακολούθησαν την πορεία του ΚΚΕ από την Πανεπιστημίου μέχρι το Σύνταγμα. Παράλληλα, τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ κινήθηκαν από την οδό Σταδίου και στρίβοντας από τη Β. Γεωργίου συνατνήθηκαν με τους υπόλοιπους διαδηλωτές.
Η κυκλοφορία διεκόπη μόνο για τις οδούς από όπου πέρασαν οι πορείες και άνοιξαν μετά από περίπου μισή ώρα. Μάλιστα, προκειμένου να διευκολυνθούν οι διαδηλωτές στην επιστροφή τους, ο σταθμός του ΜΕΤΡΟ στο Σύνταγμα άνοιξε (σ.σ. από τις 18.00 ήταν κλειστός, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν επεισόδια).Ρεπορτάζ: Πέτρος Σιδερέας, Σωτήρης Σκουλούδης, Παναγιώτης Σαγκούρης

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Δευτέρα, 6 Φεβρουαρίου 2012, 21:07