Συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Γρηγορόπουλου

Πρώτη καταχώρηση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 08:04
Συγκεντρώσεις και πορείες στη μνήμη του Γρηγορόπουλου
Πέντε χρόνια συμπληρώνονται σήμερα από τη δολοφονία του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου από τον ειδικό φρουρό Επαμεινώνδα Κορκονέα και όπως κάθε χρόνο έτσι και σήμερα διοργανώνονται στη μνήμη του συγκεντρώσεις και πορείες.

Στις 11:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί μαθητικό συλλαλητήριο στα Προπύλαια και πορεία στη Βουλή, ενώ για τις 18:00 έχει προγραμματιστεί στο ίδιο μέρος συγκέντρωση και πορεία επίσης προς τη Βουλή.

Τα μέτρα ασφαλείας θα είναι αυξημένα. Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις ΔΙΑΣ, ΔΕΛΤΑ και ΜΑΤ θα βρίσκονται επί ποδός για την αποφυγή τυχόν επεισοδίων.

Αναμένεται να υπάρξουν τροποποιήσεις στα δρομολόγια των λεωφορείων, ενώ ενδεχομένως να κλείσουν και άλλοι σταθμοί του μετρό στο κέντρο από αυτούς που έχουν ήδη ανακοινωθεί. Υπενθυμίζεται ότι θα είναι κλειστοί από τις 10.00 το πρωί (και μέχρι νεωτέρας), οι σταθμοί του μετρό «Σύνταγμα», «Πανεπιστήμιο» και «Ευαγγελισμός».

Δύο συγκεντρώσεις θα πραγματοποιηθούν και στη Θεσσαλονίκη. Μαθητές καλούν σε συγκέντρωση στις 11.00 στην Καμάρα. Επίσης, στις 18.00 στην Καμάρα καλούν σε συγκέντρωση οργανώσεις της Αριστεράς, φορείς και σύλλογοι της πόλης.

Συγκεντρώσεις και πορείες έχουν προγραμματιστεί και σε άλλες πόλεις της χώρας.

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά

Τελευταία ενημέρωση: Παρασκευή, 6 Δεκεμβρίου 2013, 08:04