Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι για τον θάνατο της 22χρονης από τα Γιαννιτσά

Συγκλονισμένοι συγγενείς και φίλοι για τον θάνατο της 22χρονης από τα Γιαννιτσά
Συγκλονισμένοι είναι συγγενείς και φίλοι, από τον ξαφνικό θάνατο μίας 22χρονης χθες το βράδυ, όταν και έπεσε από τον 9ο όροφο κτιρίου στην οδό Λέοντος Σοφού στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

Στο κτίριο αυτό που στεγάζονται οι εστίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, ζούσε τα τελευταία χρόνια η νεαρή κοπέλα, ώστε να ολοκληρώσει τις σπουδές της.

Σύμφωνα με πληροφορίες το περιστατικό πιθανόν να οφείλεται σε αυτοκτονία, όμως οι λόγοι που οδήγησαν την νεαρή φοιτήτρια να προβεί σε μία τέτοια πράξη παραμένουν ακόμα στο σκοτάδι.

Η ίδια κατάγεται από τα Γιαννιτσά και το νέο έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η άτυχη φοιτήτρια μίλησε για τελευταία φορά με τη μητέρα της, λίγο πριν πέσει στο κενό. Παρούσες ήταν δύο φίλες, συμφοιτήτριες της που κατέθεσαν στην αστυνομία. Σε κατάσταση σοκ οι κοπέλες είδαν την 22χρονη να πέφτει στο κενό, χωρίς να προλάβουν να αντιδράσουν. Ειδοποίησαν ασθενοφόρο αλλά όπως αποδείχθηκε ήταν αργά.

Για το περιστατικό διενεργείται προανάκριση. Σύμφωνα με πληροφορίες από την πρώτη στιγμή ειδοποιήθηκαν οι γονείς της κοπέλας που έσπευσαν στο νοσοκομείο. Εκεί πληροφορήθηκαν την τραγική είδηση που τους βύθισε στο πένθος.

Δείτε το κτίριο από το οποίο έπεσε η 22χρονη:
Πηγή: thousandnews.gr

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 29 Νοεμβρίου 2016, 17:15