Συγκλονίζει μαρτυρία για την επίθεση στου Ζωγράφου: «Βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 13:25
Συγκλονίζει μαρτυρία για την επίθεση στου Ζωγράφου: «Βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο»

Στις άγριες στιγμές που βίωσε αναφέρθηκε με ανάρτησή του στο Facebook ένας εκ των τεσσάρων τραυματιών από την την επίθεση με μαχαίρι που σημειώθηκε την Τετάρτη στου Ζωγράφου.

Ο άνδρας συγκλονίζει με τη μαρτυρία του:

«Αν έχεις τύχη διάβαινε, δεν λένε; Ε, εγώ δεν είχα, βρέθηκα στα καλά καθούμενα σφαγμένος με κουζινομάχαιρο στον πνεύμονα και στο χέρι. Ήμουν το τελευταίο θύμα ίσως ενός άλλου θύματος, ενός ψυχικά πάσχοντα που, από ό,τι μαθαίνω, το είχε σκάσει από το Δαφνί πριν αρκετό καιρό».

Στη συνέχεια τονίζει πως κανείς από όσους ήταν στο σημείο δεν τον προειδοποίησε. «Μου κάνει εντύπωση ότι δεν με προειδοποίησε κάνεις από τον παρευρισκόμενο κόσμο έτσι ώστε να προστατευτώ, όπως και το ότι, ενώ είχα ακατάσχετη αιμορραγία, ο κόσμος άργησε να έρθει κοντά μου, σε μια γειτονιά που έχω ζήσει 33 χρόνια».

Πάντως, όπως εξηγεί στην ανάρτησή του, «μέσα στην ατυχία μου στάθηκα τυχερός, καθώς έτυχε να βρίσκεται στο σημείο ένας πνευμονολόγος που έσπευσε να με βοηθήσει και ήταν έτοιμος να με τρυπήσει με μια μεγάλη βελόνα αν η αναπνοή μου δυσκόλευε και άλλο αυτή τη μιάμιση ώρα που περίμενα το ασθενοφόρο, αλλά και γιατί μου έδινε κουράγιο, όπως και μια κοπέλα και ένα αγόρι από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ.».

Στην ανάρτησή του στο Facebook καταλήγει στο εξής: «Οι γιατροί στο Λαϊκό και μετά το χειρουργείο στον Ευαγγελισμό έπεσαν πάνω μου αμέσως και τους ευχαριστώ. Ευχαριστώ όλους για τη στήριξη, θα σας απαντάω με καρδούλες».

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021, 13:41