Συγγνώμη ζήτησε ο Νίκος Μουρατίδης από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη για δημοσίευμα στην προσωπική του σελίδα το οποίο αναφερόταν στο πρόσωπό του.

Σε νέα ανάρτηση ο Νίκος Μουρατίδης αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Για να διαχωρίσω την θέση μου μέσα σε όλα αυτά που γίνονται, τα άρθρα που ανάρτησα και σε κάποια αναφέρεται και ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης δεν τα ανάρτησα ούτε για να τον θίξω ως άνθρωπο, ούτε για να αμφισβητήσω το ήθος, την ακεραιότητα ή την καλλιτεχνική του αξία.

Μέσα στην επικαιρότητα που «τρέχει» έκανα δύο άρθρα, το ένα μάλιστα κάπως χιουμοριστικό, και ένα άλλο που αναφέρω τι διάβασα στο διαδίκτυο (δημοσιεύω και τις πηγές) – χωρίς να αναφέρω πουθενά ότι υιοθετώ τις απόψεις αυτών που διάβασα.

Επειδή όμως φοβάμαι πως μπορεί να υπάρξουν παρεξηγήσεις, θέλω να ζητήσω συγνώμη από τον Κωνσταντίνο Μαρκουλάκη – τον οποίο γνωρίζω και τον παρακολουθώ χρόνια τώρα στο θέατρο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θέλω επ’ ουδενί να δημιουργηθεί η εντύπωση ότι οι απόψεις αυτές είναι δικές μου.

Φιλικά

Νίκος Μουρατίδης

Ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης με ενημέρωσε για τις θέσεις του, οι οποίες έχουν επί λέξει ως εξής:

… Η αναμφισβήτητη και μόνη αλήθεια… είναι:

1. Ότι απεχθάνομαι και καταδικάζω κάθε έννοια, σκέψη και πράξη παιδεραστίας, βιασμού και παρενόχλησης οιασδήποτε μορφής και κάθε ένοχο τέτοιας πράξης.

2. Ότι τιμώ και σέβομαι κάθε θύμα τέτοιας πράξης, είτε βρίσκει τη δύναμη να την καταγγείλει είτε όχι.

3. Ότι ουδέποτε είχα γνώση οιασδήποτε τέτοιας πράξης.

4. Ότι ουδέποτε συνέστησα οιονδήποτε από τους καλλιτέχνες που απασχολούν την επικαιρότητα σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο.

5. Ότι ουδέποτε μετέφερα σε οιοδήποτε νοσοκομείο οιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο.

6. Ότι ουδέποτε συγκατοίκησα με οιοδήποτε τέτοιο πρόσωπο.

7. Ότι ουδέποτε συγκέντρωσα μυστικά καλλιτέχνες για να τους μυήσω/στρατολογήσω σε οιοδήποτε πολιτικό κόμμα.

8. Ότι ουδέποτε πρότεινα σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο οιοδήποτε από τα πρόσωπα που απασχολούν την επικαιρότητα, καλλιτέχνη ή άλλο, για δάσκαλο, ούτε ορθοφωνίας, ούτε ρητορικής, ούτε άλλο.

9. Ότι ουδέποτε διατέλεσα μυστικός σύμβουλος ή στενός φίλος οιουδήποτε πολιτικού προσώπου.

10. Ότι ουδέποτε πρότεινα οιοδήποτε πρόσωπο, καλλιτέχνη ή άλλο, σε οιοδήποτε πολιτικό πρόσωπο για οιαδήποτε πολιτική ή δημόσια θέση, συμπεριλαμβανομένης αυτής του Διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου.

11. Ότι ουδέποτε ενεπλάκην εγώ ή οιοδήποτε κοντινό μου πρόσωπο σε οιαδήποτε προσπάθεια συγκάλυψης οιουδήποτε σκανδάλου ή είδησης, συμπεριλαμβανομένων όσων απασχολούν την τρέχουσα επικαιρότητα.

ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΙΣΧΥΝΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ!

Το εξώδικο του Κων. Μαρκουλάκη στο zougla.gr

Με αφορμή το κείμενο του Νίκου Μουρατίδη το οποίο δημοσιεύθηκε και στο zougla.gr ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης απέστειλε εξώδικο στην ηλεκτρονική μας εφημερίδα το οποίο και δημοσιεύεται αυτούσιο.

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης