Σιγοκαίει η φωτιά στις αποθήκες της Creta Farms

Πρώτη καταχώρηση: Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, 15:11
Σιγοκαίει η φωτιά στις αποθήκες της Creta Farms
Συνεχίζονται μέχρι και αυτή την ώρα, οι προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς που κατακαίει από χθες το απόγευμα, αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας Creta Farms στον Λατζιμά Ρεθύμνου.

Η φωτιά, που για άγνωστους λόγους εκδηλώθηκε αρχικά σε αποθήκη με υλικά τυποποίησης των προϊόντων και επεκτάθηκε άμεσα και σε διπλανή αποθήκη προϊόντων και εξοπλισμού, έχει μέχρι στιγμής καταστρέψει ολοκληρωτικά αποθηκευτικούς χώρους της εταιρείας. Σαράντα πυροσβέστες με την ενίσχυση υδροφόρων οχημάτων της Πυροσβεστικής και του Δήμου και βραχιονοφόρα οχήματα δίνουν μάχη με τις φλόγες, σε μια προσπάθεια κυρίως να μην τυλίξουν οι φλόγες τα κτίρια της παραγωγής και των γραφείων της Creta Farms.

Το έργο των πυροσβεστών επιβαρύνθηκε κατά τη διάρκεια της νύχτας λόγω των αναζωπυρώσεων. Στο πλευρό των πυροσβεστικών δυνάμεων βρίσκονται εργαζόμενοι της εταιρείας, μέλη της εθελοντικής ομάδας των Σαμαρειτών, ενώ έχουν ληφθεί όλα τα μέτρα από πλευράς της εταιρείας προκειμένου να υπάρχει ασφάλεια για όλους τους εργαζόμενους, αλλά παράλληλα να συνεχιστεί η διαδικασία κυρίως της τροφοδοσίας της αγοράς.


(Πηγή video: cretapost.gr)


Τελευταία ενημέρωση: Σάββατο, 15 Μαρτίου 2014, 15:46