Τη συγκρότηση διϋπηρεσιακού οργάνου που θα συντονίζει, θα ελέγχει και θα προωθεί άμεσα την επίλυση προβλημάτων στους τομείς της καθημερινότητας, ανακοίνωσε σήμερα ο δήμαρχος Βόλου κ. Πάνος Σκοτινιώτης ξεκινώντας κύκλο επαφών με τις επιτελικές ομάδες στελεχών ανά υπηρεσία, προκειμένου να υπάρξει άμεσα συγκεκριμένος προγραμματισμός δράσης και αυστηρός έλεγχος της εφαρμογής του.

Σύμφωνα με την απόφαση που υπέγραψε ο κ. Σκοτινιώτης, στην Ομάδα Έργου θα συμμετέχουν οι Διευθυντές των υπηρεσιών στους ευαίσθητους τομείς της καθημερινότητας και συγκεκριμένα οι: Χ. Τσιλιός, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης, Γ. Γίδαρης, προϊστάμενος της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών, Β. Σκαρβέλης, αναπληρωτής προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πρασίνου, καθώς και ο Ιδιαίτερος Γραμματέας του δημάρχου Σ. Κυριάκος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Έργο της Ομάδας είναι ο καλύτερος συντονισμός των τομέων καθαριότητας, συντηρήσεων, ηλεκτροφωτισμού και πρασίνου, σε όλη την έκταση του Δήμου Βόλου, ώστε να αντιμετωπίζονται πιο άμεσα και πιο αποτελεσματικά θέματα που σχετίζονται με τους τομείς αυτούς και αφορούν την καθημερινότητα των πολιτών. Στην απόφαση αναφέρονται αναλυτικά ο τρόπος λειτουργίας της Ομάδας Έργου και τα συγκεκριμένα καθήκοντα των μελών της.

Επιμέλεια: Xρήστος Μαζάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης