Επεισόδια σημειώθηκαν έξω από το κτήριο όπου στεγάζονται τα γραφεία της Χρυσής Αυγής στο Αίγιο. 

Ειδικότερα, λίγο μετά τις 22.00 το βράδυ της Παρασκευής, ομάδα πέντε ατόμων που ανήκουν στον αντιεξουσιαστικό χώρο ήρθαν κάτω από τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής» σε λεκτική αντιπαράθεση με μέλη της οργάνωσης, με αποτέλεσμα να σπεύσουν και άλλα άτομα τα οποία στη συνέχεια επιχείρησαν να εισέλθουν στα γραφεία.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Από τον πρώτο όροφο του κτηρίου όπου βρίσκονται τα γραφεία της «Χρυσής Αυγής κατέβηκαν μέλη του κόμματος με αποτέλεσμα να προκληθούν επεισόδια ενώ «επιστρατεύτηκαν» μπουκάλια, πέτρες και ξύλα.

Αποτέλεσμα ήταν να προκληθούν ζημιές στις τζαμαρίες ενός καφενείου που βρίσκεται στο ισόγειο κάτω από τον πρώτο όροφο του κτηρίου που στεγάζονται τα γραφεία της οργάνωσης.

Παρατίθεται η ανακοίνωση της Χρυσής Αυγής για το περιστατικό: «Παρακρατικές ομάδες αριστεριστών μεταφερόμενες από Αθήνα και Πάτρα και με την απόλυτη ανοχή των Αρχών επιτέθηκαν στην Τοπική Οργάνωση Χρυσής Αυγής Αιγίου. Η ομάδα ασφαλείας των γραφείων απέκρουσε τους αριστεριστές και τους ανάγκασε να φύγουν τρέχοντας. Η κυβέρνηση καλύπτει απόλυτα αυτά τα φαινόμενα και ο ΣΥΡΙΖΑ τα υποθάλπει με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης από τα μείζονα εθνικά και κοινωνικά προβλήματα».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επιμέλεια: Μαριάννα Μαρμαρά
Πηγή: patrastimes

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης