Σοβαρό τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στην εθνική οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ύψος της Κινέτας, όταν για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους νταλίκα εξετράπη της πορείας της και συγκρούστηκε με ένα Ι.Χ. αυτοκίνητο και δύο ακόμη νταλίκες.

Σοβαρό τροχαίο με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, στο οποίο εμπλέκονται τρεις νταλίκες και ένα αυτοκίνητο σημειώθηκε στην Εθνική οδό, στο ύψος της ΚινέταςΣύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά, το βαρύ όχημα, με κατεύθυνση προς Αθήνα, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα, σπάζοντας το διαχωριστικό στηθαίο και έπεσε πάνω σε ένα αυτοκίνητο μάρκας Audi. Στη συνέχεια συγκρούστηκε με δεύτερη νταλίκα, η οποία προσέκρουσε σε τρίτη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία από το Ι.Χ. έχουν ανασυρθεί δύο νεκροί, ενώ πληροφορίες που δεν έχουν επαληθευτεί επίσημα μιλούν για αρκετούς τραυματίες, δύο εκ των οποίων μεταφέρθηκαν ήδη στο Γενικό Κρατικό της Νίκαιας. Έξι οχήματα της Πυροσβεστικής και ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έχουν μεταβεί στο σημείο. Η επιχείρηση απεγκλωβισμού βρίσκεται σε εξέλιξη.

Μέχρι την απομάκρυνση των οχημάτων η κυκλοφορία στο ρεύμα προς Αθήνα εκτρέπεται στην παλαιά Εθνική οδό από τον κόμβο Επιδαύρου ( Ισθμός) ως τον κόμβο Κινέττας, ενώ στο ρεύμα προς Κόρινθο τα οχήματα εξέρχονται και επανεισέρχονται στον δρόμο από τον κόμβο Κινέττας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι οδηγοί μπορούν να απευθύνονται στο κέντρο διαχείρισης κυκλοφορίας της Ολυμπίας Οδού στον τηλεφωνικό αριθμό 1025.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε εικόνες από το σημείο:

Επιμέλεια: Χρήστος Καράμπελας

Φωτογραφίες Αναγνώστη

Με πληροφορίες του korinthostv.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης