Π.Κ.

Είμαστε ευτυχείς που έστω και με καθυστέρηση η άποψη που εκφράσαμε με τόση επιμονή εδώ και περίπου 10 ημέρες έγινε δεκτή από την ηγεσία της χώρας και όλα τα εκπαιδευτικά ιδρύματα διακόπτουν τη λειτουργία τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αισθανόμαστε χαρά διότι επιτέλους τα παιδιά μας και οι οικογένειές τους έχουν την πιθανότητα να γλυτώσουν από αυτή τη λαίλαπα ή τουλάχιστον μειώνονται σοβαρά οι πιθανότητες εκθετικής αύξησης των κρουσμάτων από την επιδημία.

Συγχαρητήρια λοιπόν στην ηγεσία των συναρμόδιων υπουργείων για την απόφαση αυτή. Όλες αυτές τις ημέρες ζούσαμε με τον φόβο ότι η χώρα κυβερνάται από μια χούφτα ταλιμπάν, ανθρώπων δηλαδή που θέτουν τις ιδεοληψίες τους πάνω από τα συμφέροντα του κοινωνικού συνόλου.

Στη γειτονική Ιταλία στην αρχή της επιδημίας έγιναν πολλά λάθη. Τα λάθη αυτά τώρα πληρώνονται και δυστυχώς εις το ακέραιο. Δεν είναι ανάγκη τα σφάλματα διαχείρισης της επιδημίας του κορωνοϊού που παρατηρήθηκαν στην Ιταλία να επαναληφθούν από τις ηγεσίες άλλων χωρών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Χρειάζεται σοβαρότητα, υπομονή και επιμονή. Χρειάζεται κυρίως στοιχειώδης κοινή λογική. Ας την ακολουθήσουμε και δεν θα βγούμε ζημιωμένοι. Αρκεί να μην είναι πολύ αργά διότι στη γειτονική Ιταλία η επιδημία του κορωνοϊού έδειξε δυστυχώς το πραγματικό της πρόσωπο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης