Συλλαλητήρια στο Σύνταγμα προγραμματίζουν για σήμερα το απόγευμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ, ενώ συγκέντρωση στην Ομόνοια θα πραγματοποιήσει το ΠΑΜΕ, εν όψει της ψήφισης του πολυνομοσχεδίου στη Βουλή.

Η ΑΔΕΔΥ έχει καλέσει στις 17.30 στο Σύνταγμα με αίτημα «να μην περάσει το νέο βάρβαρο πακέτο μνημονιακών μέτρων, να μην περάσει ο αυτόματος κόφτης μισθών και συντάξεων και να αποτραπεί η φοροεπιδρομή».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Περίπου την ίδια ώρα (17.00) η ΓΣΕΕ έχει καλέσει σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας στο Σύνταγμα, θεωρώντας ότι «η μόνη απάντηση για τον ελληνικό λαό είναι η μαζική και ενωτική συμμετοχή στο συλλαλητήριο και ο συνεχής αγώνας».

Σε μαζική συμμετοχή καλεί και ο ΠΑΜΕ στο συλλαλητήριο που διοργανώνει την Κυριακή στις 17.30 μ.μ. στην Ομόνοια, «ενάντια στο νέο αντιλαϊκό πολυνομοσχέδιο, που η κυβέρνηση προωθεί να ψηφιστεί με τη διαδικασία του “επείγοντος”, ξανά μέσα στο Σαββατοκύριακο».

Στο μεταξύ, μπλακ άουτ θα επικρατεί στα μέσα μαζικής μεταφοράς την Κυριακή, λόγω απεργίας των εργαζομένων ενάντια στο πολυνομοσχέδιο. Πιο συγκεκριμένα, η Αθήνα θα μείνει χωρίς μετρό, ηλεκτρικό σιδηρόδρομο, τραμ, ενώ θα ακινητοποιηθούν και λεωφορεία και τρόλεϊ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης