Νέος γύρος κινητοποιήσεων ξεκίνησε σήμερα κατά του ασφαλιστικού νομοσχεδίου, με το συλλαλητήριο που πραγματοποίησαν το απόγευμα η ΓΣΕΕ και η ΑΔΕΔΥ στο Σύνταγμα. Στη διαμαρτυρία συμμετείχε η ΓΣΕΒΕΕ.

Τα συνδικάτα αντιδρούν στο κυοφορούμενο σχέδιο νόμου για το ασφαλιστικό, ενώ προειδοποιούν και με απεργιακές κινητοποιήσεις, όταν αυτό κατατεθεί προς ψήφιση στη Βουλή, αν δεν έχουν γίνει οι τροποποιήσεις που ζητούν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ΓΣΕΕ έχει προειδοποιήσει με 48ωρη Γενική Απεργία, όταν και αν η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση στη βουλή του «απαράδεκτου ασφαλιστικού νομοσχεδίου» , ενώ και η ΑΔΕΔΥ προειδοποιεί με κλιμάκωση των κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, με νέα γενική απεργία και καταλήψεις κτιρίων, εάν τελικά η κυβέρνηση προχωρήσει στην κατάθεση του νομοσχεδίου.

Η ΓΣΕΒΕΕ κάλεσε τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες, τους επαγγελματίες εμπόρους και βιοτέχνες, αλλά και τους αυτοαπασχολούμενους, να δώσουν δυναμικά το παρών στη συγκέντρωση το μεσημέρι της Τετάρτης στην πλατεία Κλαυθμώνος και στη συνέχεια στην πορεία που ακολούθησε προς την πλατεία Συντάγματος.

Το παρών στις κινητοποιήσεις έδωσε και ο Παναγιώτης Λαφαζάνης με εκπροσώπους τη Λαϊκής Ενότητας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δείτε βίντεο και φωτογραφίες:

Ο πρόεδρος της Λαϊκής Ενότητας Παναγιώτης Λαφαζάνης



Φωτογραφίες
: Σωτήρης Σκουλούδης, Νίκος Χριστοφάκης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης