Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ για την επέτειο του δημοψηφίσματος

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016, 12:44
Συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ για την επέτειο του δημοψηφίσματος
Σε συλλαλητήριο για σήμερα το απόγευμα, στις 19.00, στην πλατεία Συντάγματος καλεί η ΑΔΕΔΥ, με αφορμή τη συμπλήρωση ενός χρόνου από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου.

«Συμπληρώνεται ένας χρόνος από το δημοψήφισμα της 5ης Ιουλίου, μια κορυφαία στιγμή των αγώνων ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές των κυβερνήσεων και της Ευρωπαϊκής Ένωσης που σφραγίστηκε με τη σαρωτική νίκη του 61,3% υπέρ του ''όχι'' ενάντια στη συμφωνία με την τρόικα» σημειώνει σε ανακοίνωσή της η εκτελεστική επιτροπή της ΑΔΕΔΥ.

«Στην επέτειο του δημοψηφίσματος θα είμαστε ξανά στο Σύνταγμα για να δείξουμε ότι η δύναμη των εργαζομένων δεν ανακόπηκε» τονίζει η ΑΔΕΔΥ, η οποία καταγγέλλει την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ ότι «μετέτρεψε το λαϊκό ''όχι'' σε ένα ταπεινωτικό ''ναι'' σε όλα».

«Κόντρα στη θέληση της συντριπτικής πλειοψηφίας υπέγραψε και ψήφισε μαζί με όλο το μνημονιακό μπλοκ το τρίτο μνημόνιο και στη συνέχεια ψήφισε τη διάλυση του ασφαλιστικού, την ένταση της φορολεηλασίας, το υπερ-ταμείο ιδιωτικοποιήσεων και τον αυτόματο μηχανισμό περικοπής κοινωνικών δαπανών, μισθών και συντάξεων» επισημαίνει η ΑΔΕΔΥ.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 5 Ιουλίου 2016, 14:16