Τα συλλυπητήριά της για τον θάνατο του αστυνομικού Νίκου Κότσαλου από εκπυρσοκρότηση όπλου εκφράζει η Αδελφότητα των απανταχού Καψοραχιτών – Παλαιοχωριτών Μακρυνείας «Ο Άγιος Νικόλαος»

Σε ανακοίνωσή της αναφέρει τα εξής:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Με μεγάλη λύπη πληροφορηθήκαμε το τραγικό περιστατικό από το οποίο έφυγε από κοντά μας ο Νίκος Κότσαλος. Ο Νίκος ήταν συμπατριώτης με με καταγωγή το Θέρμο Τριχωνίδας. Ίδρυσε τον χορευτικό σύλλογο ΟΡΦΕΑΣ με έδρα την Αθήνα. Ήταν φίλος του συλλόγου μας και πήρε μέρος με τον ΟΡΦΕΑ στις πολιτιστικές εκδηλώσεις στην Καψοράχη το 2007 και το 2008. Το ΔΣ του συλλόγου μας εκφράζει τα ειλικρινά συλλυπητήρια στην οικογένεια του εκλιπόντος Νίκου Κότσαλου που τόσο άδικα έφυγε από την ζωή».

Υπενθυμίζεται ότι χθες το απόγευμα ο αστυνομικός που υπηρετούσε στην Ασφάλεια, τραυματίστηκε στην κοιλιακή χώρα από το υπηρεσιακό του όπλο, το οποίο, σύμφωνα με πληροφορίες επεξεργάζονταν ο 22χρονος υιός του. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι το όπλο ξαφνικά εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα να τραυματιστεί θανάσιμα ο άτυχος αστυνομικός.

Από τον πυροβολισμό τραυματίστηκε ελαφρά στα δάχτυλα και ο 22χρονος, που έχει υποστεί σοκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Διαβάστε επίσης:

Τραγωδία στον Κολωνό: Νεκρός αστυνομικός από σφαίρα
 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης