Ρεπορτάζ: Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Μεγάλη καταδίωξη κακοποιών σημειώθηκε σήμερα το απόγευμα στην περιοχή του Αγίου Στεφάνου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, στο περιστατικό ενεπλάκησαν περισσότερες από οχτώ ομάδες ΔΙΑΣ της Βόρειας Αττικής οι οποίες, μετά από κυνηγητό που κράτησε περίπου 1,5 ώρα, κατάφεραν να ακινητοποιήσουν και να συλλάβουν δύο άντρες οι οποίοι επέβαιναν σε μια μηχανή Aprillia, στην οδό Πλαστήρα στη Νέα Ερυθραία.

Όλα ξεκίνησαν γύρω στις 16.30 όταν μία ομάδα ΔΙΑΣ παρατήρησε τους δύο αναβάτες, ενώ κινούνταν στον Άγιο Στέφανο και έκαναν σήμα για να τους ελέγξουν. Ο οδηγός δεν σταμάτησε και έτσι ξεκίνησε η καταδίωξη. 

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, οι δύο συλληφθέντες εμπλέκονται σε περισσότερες από 15 υποθέσεις ληστειών και κλοπών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό ωστόσο που παρουσιάζει ιδιαίτερο ενδιαφέρον είναι ότι η εν λόγω μηχανή είχε εντοπιστεί στις 31 Αυγούστου 2018 να παρακολουθεί γνωστό και ισχυρό οικονομικό παράγοντα. Η παράτηρηση της ύποπτης συμπεριφοράς των επιβαινόντων είχε γίνει από την ασφάλεια του παράγοντα και είχε ενημερωθεί η Αντιρομοκρατική.

Δείτε video-ντοκουμέντο που εξασφάλισε το zougla.gr με την παρουσία τους κοντά σε κτήριο ιδιοκτησίας του οικονομικού παράγοντα

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης