Συνελήφθη στις 20:00 το βράδυ του Σαββάτου στο Λουτρό Βάλτου Αιτωλοακαρνανίας ένας αλλοδαπός υπήκοος Αλβανίας, ηλικίας 20 ετών, για μεταφορά ναρκωτικών ουσιών.

Ειδικότερα, αστυνομικοί του Α.Τ. Αμφιλοχίας και του Σ.Τ. Αμφιλοχίας, στο πλαίσιο κοινών αστυνομικών ελέγχων, στο Λουτρό Βάλτου Αιτ/νίας, στάθμευσαν για έλεγχο ένα Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο, με ελληνικές πινακίδες, το οποίο οδηγούσε ο αλλοδαπός και κινούνταν με κατεύθυνση από Ιωάννινα προς Αντίρριο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατά τη διάρκεια του ελέγχου, διαπιστώθηκε ότι ο οδηγός μετέφερε εντός της καμπίνας του αυτοκινήτου και στο πορτ-παγκάζ αυτού εξήντα κιλά ανισοβαρή δέματα, που περιείχαν αποξηραμένη ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού μικτού βάρους 64,795 γραμ..

Για συμμετοχή στην παραπάνω πράξη συνελήφθη αργότερα και ο ιδιοκτήτης του οχήματος, ηλικίας 20 ετών, κάτοικος Πατρών Αχαΐας.

Οι ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν καθώς και το Ε.Ι.Χ. αυτοκίνητο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι δράστες με τη δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αγρινίου στα όρια του αυτοφώρου, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α.Τ. Αμφιλοχίας.

 Πηγή: thebest.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης