Στο πλαίσιο του επιχειρησιακού σχεδιασμού της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής για την αστυνόμευση του κέντρου της Αθήνας, συνεχίσθηκαν και χθες, Τετάρτη 18 Μαΐου, αστυνομικοί έλεγχοι, στους οποίους συμμετείχαν 180 αστυνομικοί από διάφορες υπηρεσίες (Διευθύνσεις Ασφάλειας, Τροχαίας, Άμεσης Δράσης, Αλλοδαπών, Αστυνομίας Αθηνών).

Ελέγχθηκαν 634 άτομα, 162 οχήματα και 23 καταστήματα. Στις αρμόδιες υπηρεσίες προσήχθησαν 326 άτομα, εκ των οποίων τα 58 συνελήφθησαν για διάφορες παραβάσεις.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εξ αυτών, οκτώ άτομα συνελήφθησαν για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών, ένα άτομο για καταδικαστικές αποφάσεις, 30 άτομα για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών (διοικητική απέλαση), δύο άτομα για παράβαση του νόμου περί παιγνίων, οκτώ άτομα για παράβαση του νόμου περί ηθών, οκτώ άτομα για πλαστογραφία και ένα άτομο για αντίσταση.

Σε ελέγχους καταστημάτων που διενεργήθηκαν, υποβλήθηκαν εννέα μηνύσεις και ελέχθησαν 10 οίκοι ανοχής.

Σε συνεργασία με υπαλλήλους του Σ.Δ.Ο.Ε , του Δήμου Αθηναίων και παρουσία εισαγγελέα ελέγχθηκαν τρία κτήρια, από τα οποία προσήχθησαν στη Διεύθυνση Αλλοδαπών 32 αλλοδαποί.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά από τους ελέγχους που έγιναν κατασχέθηκαν:
• 5,6 γραμμάρια ηρωίνης
• 29,9 γραμμάρια κάνναβης.
•  216 ναρκωτικά χάπια
•1.172 ευρώ.
• 40 ηλεκτρονικοί υπολογιστές
• 2.290 είδη παραεμπορίου.

Τέλος, βεβαιώθηκαν 314 παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. ( για μη χρήση ζώνης ασφαλείας, προστατευτικού κράνους, χρήση κινητού τηλεφώνου, διέλευση πεζοδρόμου κ.λπ.).

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν σήμερα στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης