Με ναρκωτικά προμήθευαν τα Μάλια δύο αλλοδαποί, 28 και 30 χρόνων, οι οποίοι συνελήφθησαν χθες στην περιοχή από αστυνομικούς της ομάδας ΔΙ.ΑΣ..

Συγκεκριμένα, αστυνομικοί που περιπολούσαν στα Μάλια διέκριναν ύποπτες κινήσεις από την πλευρά του 30χρονου. Σε έλεγχο που διενήργησαν στον άνδρα βρέθηκε να έχει στην κατοχή του πέντε αυτοσχέδιες νάιλον συσκευασίες με κοκαΐνη, μικτού βάρους ενός γραμμαρίου η καθεμία, οι οποίες κατασχέθηκαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε έλεγχο σε ενοικιαζόμενα διαμερίσματα όπου διέμενε προσωρινά στα Μάλια ο 30χρονος, εντοπίστηκαν νάιλον σακουλάκια, μικρά και μεγάλα, με υπολείμματα κοκαΐνης, καθώς και επιμελώς κρυμμένη μία ζυγαριά ακριβείας.

Επίσης, βρέθηκε και μια αυτοσχέδια νάιλον συσκευασία με κάνναβη μικτού βάρους 3,1 γραμμαρίων, κάτοχος της οποίας είναι ο 28χρονος, συγκάτοικος του 30χρονου, ο οποίος ήταν παρών και συνελήφθη από αστυνομικούς του Α.Τ. Χερσονήσου.

Παράλληλα, κατασχέθηκε και το χρηματικό ποσό των 125 ευρώ σε χαρτονομίσματα που βρέθηκε στην κατοχή του 30χρονου ως προερχόμενο από διακίνηση ναρκωτικών ουσιών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πηγή: Cretalive.gr

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης