Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε μεσημβρινές ώρες σήμερα, από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, ένας 47χρονος να προβαίνει σε πώληση έναντι χρηματικού ποσού μίας νάυλον συσκευασίας με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9,8 γραμμαρίων σε έναν 49χρονο.

Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν ο 47χρονος και ο 49χρονος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στα χέρια του 47χρονου βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 75 ευρώ και μετά από σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 350 ευρώ.

Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 47χρονου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ βρέθηκαν τα ακόλουθα:

α) μία νάυλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 62,10 γραμμαρίων, που βρισκόταν στο εσωτερικό της κολώνας του νιπτήρα της τουαλέτας,

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

β) μία νάυλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 9,90 γραμμαρίων μέσα σε συρτάρι επιτοίχιου ραφιού,

γ) μία νάυλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 13 γραμμαρίων πίσω από κορνίζα τοίχου και δ) μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,90 γραμμαρίων.

Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των 820 ευρώ ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης